CONGRÉS DE CDC
Política 10/12/2011

Oriol Pujol tria Jordi Turull com a futur secretari d'organització de CDC

L'aposta del futur secretari general dels nacionalistes farà que Turull deixi de ser portaveu parlamentari de CiU en benefici de Josep Rull, afí a Lluís Recoder

Oriol March
1 min

BarcelonaOriol Pujol, que al proper congrés de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) esdevindrà secretari general de la formació, ja té triada la seva mà dreta al partit: Jordi Turull. Segons han confirmat a l’ARA fonts del partit, Pujol li ha reservat la secretaria d’organització, càrrec que ocuparà a partir del proper congrés dels nacionalistes, que se celebrarà a la segona meitat del març de 2012 i en què Artur Mas esdevindrà president de la formació i Jordi Pujol president d’honor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La marxa de Turull cap al partit tindrà una conseqüència immediata: el cessament de la seva tasca com a portaveu del grup parlamentari de CiU, que desenvolupava des de l’inici d’aquesta legislatura. El seu substitut serà Josep Rull, segons indiquen les fonts consultades. Rull, afí al sector de Lluís Recoder –la branca més socialdemòcrata del partit–, és secretari tercer de la mesa del Parlament i el seu nom ja va sonar com a portaveu parlamentari en començar la legislatura.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats