Política 30/03/2012

Joana Ortega: "Que arribi Eurovegas a Catalunya és tan probable com que el Barça guanyi la Lliga, encara hi ha esperances"

La vicepresidenta del Govern assegura a Catalunya Ràdio que si els pressupostos generals de l'estat, que es presentaran avui, no inclouen part del deute a Catalunya, CiU "no" hi votarà a favor i batallarà per revertir-los

Ara
1 min

BarcelonaEl Govern no perd l'esperança de guanyar la batalla pel complex d'oci i de joc que el magnat Sheldon Adelson vol instal·lar a l'Estat espanyol, i que es disputen Barcelona i Madrid. En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', aquest divendres, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha equiparat la probabilitat que l'Eurovegas arribi a Catalunya amb el fet que "el Barça guanyi la Lliga". "Encara hi ha esperances", ha dit Ortega, que ha situat com a prioritari impulsar "mesures" que permetin atreure una inversió "tan important" com el projecte d'Adelson.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La vicepresidenta del Govern també s'ha referit als pressupostos generals de l'estat, que l'executiu de Rajoy ha de presentar aquest divendres, i ha assegurat que si no inclouen part del deute que el govern espanyol té amb Catalunya –la disposició addicional tercera de l'Estatut, corresponent al 2008 i al 2009–, CiU "no" hi votarà a favor i "batallarà" per revertir-los.

L'endemà de la vaga general contra la reforma laboral arreu de l'estat, que va registrar aldarulls importants a Barcelona, el Govern demana de fer un "balanç partit" de la jornada. La vicepresidenta lamenta els incidents ocasionats per "alguns violents", però insta a valorar el compliment dels serveis mínims i les mobilitzacions pacífiques.

stats