Política 25/07/2012

El PP diu que "no és el moment" de parlar del pacte fiscal sinó de reduir el dèficit

Floriano demana "parlar del que realment és més urgent i més important"

Efe
1 min

MadridEl vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, ha assegurat aquest dimecres que "no és el moment" de parlar de "pacte fiscal" amb Catalunya, sinó de consolidació fiscal, i ha demanat un "esforç "per part de "tots" per a "parlar del que realment és més urgent i més important".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Floriano s'ha pronunciat així en una roda de premsa a la seu nacional del PP amb motiu de la reunió que ha mantingut amb els presidents provincials del partit i després de ser preguntat pels periodistes sobre la petició del president català, Artur Mas, que aquest és el millor moment per tancar el pacte fiscal.

El vicesecretari general, preguntat per si el govern central exigirà a Catalunya tancar ambaixades o ajustos en mitjans públics de comunicació si s'adhereix al fons de liquiditat autonòmic, ha dit que no sap què reclamarà l'executiu però que ara, ha indicat, s'han de "consolidar els comptes de totes les administracions" i "no gastar més del que s'ingressa".

En aquest sentit, ha opinat que "alguns anys de mal govern a la Generalitat de Catalunya han donat com resultat una situació com la que en aquest moment tenim", i ha indicat que s'ha gastat més del que es tenia durant "massa anys "en totes les comunitats autònomes i que ara cal "corregir" la situació.

"És hora de corregir això, que és el més important i el que determina la situació de les finances públiques de totes les administracions, que es troben en una situació molt complicada", ha afirmat

stats