DEBAT D'INVESTIDURA
Política 23/12/2010

Nadal (PSC) avisa que el pacte per a la investidura no és d'estabilitat parlamentària

Alerta que els socialistes no voten a favor de la investidura, sinó que només la faciliten amb l'abstenció. "No hi ha cap pacte d'estabilitat parlamentària ni de governabilitat", ha manifestat Joaquim Nadal en la segona volta del debat d'investidura al Parlament.

Marc Colomer
1 min

BarcelonaEl president del grup del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, ha recordat avui a Artur Mas que la seva abstenció a la segona volta de la investidura no comporta "cap garantia addicional" d'estabilitat parlamentària ni de governabilitat. "Els diputats del PSC no votaran la seva investidura. Ens abstindrem", ha subratllat Nadal, que ha justificat aquest vot per "responsabilitat política". Així, li ha recordat que lis eguiran faltant sis diputats per la majoria absoluta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També Nadal ha deixat clar que el grup del PSC serà una oposició "exigent, radical, contundent i constructiva quan calgui", i que avui s'absté no per fer un "favor" al líder de CiU, sinó per l'"interès superior" de Catalunya, que, a parer seu, demanava que no es posessin pals a les rodes. "Espero que aquests set anys d'oposició serveixin com a mínim perquè hagin après a escoltar més", ha reblat.

stats