Política 28/10/2016

El PDECat reclama que Zaragoza expliqui si va filtrar les comptes del pare d'Artur Mas

La coordinadora general del partit, Marta Pascal, també ha reclamat "alguna reacció" per part del diputat del PSC

Europa Press
1 min
El portaveu del PDECat al Congrés, Francesc Homs, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl portaveu del PDECat al Congrés, Francesc Homs, ha reclamat aquest divendres via Twitter que el diputat i exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza comparegui a la comissió d'investigació de l''operació Catalunya' al Congrés per explicar si va filtrar l'informe de la UDEF sobre els suposats comptes opacs en paradisos fiscals del pare d'Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha qualificat de "vergonya" que l'exdirector d''El Mundo' Pedro J.Ramírez insinués a TV3, en una conversa amb el periodista Josep Cuní, que el dirigent socialista va filtrar el document, que es va publicar en plena campanya de les eleccions al Parlament del 2012.

Tot i que Pedro J.Ramírez no va citar explícitament Zaragoza, durant l'entrevista va explicar que es trobava a Londres quan li va sonar el mòbil i que "un dirigent important del PSC", li va confessar que una funcionària d'Hisenda els havia passat una documentació on es demostrava que el pare d'Artur Mas tenia comptes opacs a Liechtenstein i Suïssa, que hi havia un procés de delicte fiscal contra ell i que aquest acabava de ser arxivat per ordres polítiques de la Fiscalia.

Quan Cuní va preguntar si l'alt càrrec del PSC era llavors secretari d'Organització, Pedro J. va dir que "probablement", i en insistir si el seu cognom començava per l'última lletra de l'abecedari, va respondre al periodista català que era molt conspicu.

També a través de Twitter, la coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, ha afirmat que ja fa massa hores que esperen alguna reacció per part de Zaragoza i ha advertit que "Comença a anar tard".

stats