Política 04/03/2011

Cospedal: "El govern espanyol té 110 improvisacions per hora"

El PP creu que a l'executiu de Zapatero hi "sobren fanals i hi falten llums"

Joan Rusiñol
1 min

Enviat especial a PalmaEl PP ha carregat amb duresa contra el pla d'estalvi energètic que aprova avui el consell de ministres. La número 2 del partit, María Dolores de Cospedal, acusa Rodríguez Zapatero de tenir "ocurrències extravagants" com la de reduir a 110 km/h la velocitat màxima permesa a autopistes i autovies.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha dit a l'obertura de la convenció autonòmica que els populars fan a Palma de Mallorca avui i demà, Cospedal ha assegurat que el govern espanyol té "110 improvisacions per hora" i que a alguns els "sobren fanals però els falten llums" a l'hora de buscar solucions als problemes reals dels ciutadans. Ha assegurat que no pot demanar "sacrificis" als ciutadans quan és l'executiu central qui gasta 100.000 milions més dels que ingressa.

La secretària general del PP ha contraposat el model de govern socialista al seu i assegura que el PP és l'únic partit amb un discurs "nacional" aplicable a tot l'Estat que passa per "eliminar barreres innecessàries" i per afavorir "la cooperació entre comunitats autònomes".

stats