Política 25/04/2012

Montoro contesta a Homs: “No s'ha d'exagerar”

"Hem de ser conscients que hi haurà una artilleria difamatòria contra la llengua i la convivència. No ens enviaran els tancs, però quiets no s'estaran”, ha dit el portaveu del Govern

Joan Faus
1 min

Madrid“No s'ha d'exagerar”, aquesta ha sigut la resposta que ha fet avui el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a les paraules del portaveu del Govern, Francesc Homs, que ha dit que l'executiu espanyol ja té a punt l'ofensiva contra Catalunya. “Hem de ser conscients que hi haurà una artilleria difamatòria contra la llengua i la convivència. No ens enviaran els tancs, però quiets no s'estaran”, ha assegurat aquest matí Homs, indicant que els tancs moderns són ara els interventors, el desànim o la pressió mediàtica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montoro ha assegurat –en declaracions als periodistes al Senat– que les paraules del portaveu són “posats i veus polítiques”. “No ha d'haver-hi recel, rebuig a una política orientada a l'equilibri pressupostari. La Generalitat té un problema d'accés al finançament dels mercats. Ens interessa el seny, l'equilibri, el compromís d'equilibri; la resta són posats polítics, veus polítiques. No s'ha d'exagerar”, ha dit.

El ministre ha afegit que “estem tots a Europa amb la mateixes regles del joc” i que cal “donar la impressió que a Espanya i Catalunya hi ha voluntat política per arribar a l'equilibri pressupostari” i “enviar missatges positius als ciutadans”.

stats