Política 22/05/2012

ERC: “M'agradaria xiular Esperanza Aguirre”

El diputat Alfred Bosch li demana que "obri els llibres de comptes de la Comunitat de Madrid i no es fiqui a casa dels altres"

Joan Faus
1 min

MadridEl portaveu d'ERC al Congrés de Diputats, Alfred Bosch, ha negat avui haver impulsat “cap manifestació d'odi als signes espanyols” ni una xiulada contra el príncep Felip a la final de la Copa del Rei de futbol d'aquest divendres. Preguntat al respecte ha respost: “M'agradaria xiular Esperanza Aguirre”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha defensat que se suspengui la final de la Copa del Rei i que es faci a porta tancada "en un altre lloc". Bosch ha assegurat, en declaracions als periodistes, que Aguirre “ha actuat de piròmana i ha buscat la confrontació que nosaltres no hem fet”. “En comptes d'erigir-se en jutge del que és delicte que obri els llibres de comptes de la Comunitat de Madrid i no es fiqui a casa dels altres", ha afegit.

El diputat ha tornat a defensar l'oficialitat de les seleccions catalanes: “Totes les nacions tenen dret a competir internacionalment”. I ha negat haver impulsat cap campanya de cara a la final. “En cap moment hem donat suport a cap manifestació d'odi als signes espanyols ni als espanyoles. Volem la independència però això no implica odiar a ningú, és una acció d'estima als nostres atletes”, ha assegurat.

stats