Política 10/04/2012

El vicepresident de la Comunitat de Madrid va ser investigat il·legalment

El ministre de l'Interior ho ha anunciat al Senat. La investigació va tenir lloc durant l'anterior govern socialista

Efe
1 min

MadridEl ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha revelat avui que el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, va ser sotmès a una investigació il·legal durant l'anterior govern socialista, quan era ministre de l'Interior Antonio Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha assegurat avui durant la seva intervenció en el ple del Senat en resposta a una pregunta del parlamentari socialista Enrique Cascallana sobre l'opinió del govern espanyol en relació amb la consulta de González al director general de la Policia sobre una suposada investigació que es realitzava sobre la seva persona.

Després de negar que hi hagués cap investigació judicial o policial "regular", Fernández Díaz ha dit que "a finals del mes de juliol i principis del mes d'agost" de 2011 González va ser "investigat irregularment al marge dels protocols establerts".

Ha afegit que "a una autoritat policial se li va ordenar que investigués de manera discreta" a González.

Segons una informació publicada al març en el diari El Mundo, la policia investigava si un àtic de luxe de gairebé 500 metres quadrats a la Costa del Sol del qual gaudeix González pot ser el pagament d'una comissió, d'acord a una declaració de un testimoni de la trama de corrupció Gürtel.

stats