Política 27/12/2010

El PP veu en Mascarell la prova que el PSC només pensa en "els interessos dels seus dirigents"

El portaveu del partit, Esteban González Pons, creu que els socialistes s'han dissolt al Parlament i qualifica la seva actitud d'"inexplicable"

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl portaveu del PP, Esteban González Pons, lamenta que el PSC renunciï a "a la tasca d'oposició" i hagi "decebut" milers de votants. Per ell, amb l'abstenció dels socialistes catalans a la investidura i la incorporació de Ferran Mascarell a l'executiu d'Artur Mas queda clar que el PSC prioritza "els interessos particulars dels seus dirigents" a l'interès general del país i, sobretot, al missatge de la ciutadania que els va col·locar "a l'oposició".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel portaveu popular, el que ha fet el partit de José Montilla "és rocambolesc" i és fruit del "desconcert" que, a parer seu, impregna les files socialistes. "El sentit comú ja fa temps que no és marca de la casa", ha sentenciat.

"El PSC s'ha dissolt parlamentàriament", ha dit Pons, i "ja només faltava que membres del PSC passessin al govern de CiU". "El PSC camina cap al no-res", creu el portaveu de Mariano Rajoy. Fonts del PP admeten que això els va bé perquè tenen el camí lliure per fer oposició.

Ara, el PP només espera que darrere d'aquestes decisions del PSC no hi hagi un pacte encobert per apuntalar Zapatero i reclama al president de la Generalitat que "no anteposi els interessos de CiU als interessos de Catalunya i d'Espanya". És a dir, que si cal forçar unes eleccions generals, que la federació nacionalista no ho eviti.

stats