Política 21/07/2011

Pons: "És hora que Rubalcaba faci una xarrupadeta del pot de la medicina que ahir va provar Camps"

La direcció del PP creu que el president valencià va prendre "una decisió gran per un problema petit" i creu que tornarà a la política activa

Joan Rusiñol
1 min

MadridConvençuts de la innocència de Francisco Camps, avui la cúpula estatal del PP ha començat a girar el cas contra el PSOE. Pels populars "el sacrifici" que ahir va fer Camps, deixant el poder, ha de tenir conseqüències. És a dir, volen que els socialistes en prenguin bona nota i apliquin el mateix remei al cas Faisán i que Alfredo Pérez Rubalcaba assumeixi "responsabilitats polítiques" per haver "traït la Policia i la Guàrdia Civil". El cas Faisán investiga un suposat avís des dels cossos de seguretat espanyols a la xarxa d'extorsió d'ETA perquè avortessin una trobada en un bar d'Irun.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És hora que Rubalcaba faci una xarrupadeta al pot de la medicina que ahir va provar Camps", ha dit el vicesecretari general de Comunicació, Esteban González Pons. Pel dirigent popular, home de la màxima confiança del fins ara president del País Valencià, la renúncia al càrrec és "una decisió gran per un problema petit", en referència als vestits que, presumptament, la trama Gürtel va regalar a Francisco Camps.

Pons ha deixat clar que la retirada de Camps a una segona fila és "temporal". "Estic convençut que té un gran futur al PP", ha dit. El dirigent popular s'ha desfet en elogis cap al seu company de files i ha arribat a assegurar que "ha elevat el llistó de la dignitat política a una alçada a la qual no havia estat mai".

stats