PROGRAMA ELECTORAL DEL PP
Política 09/09/2011

González Pons assegura que crear 3,5 milions de llocs de treball és una "aspiració" i no una promesa

El vicesecretari de Comunicació del PP es reafirma després que el vicesecretari de Política Local i Autonòmica del PP, Javier Arenas, hagués assegurat que el que havia anunciat el dirigent popular era només "un desig i no un compromís"

Pol Santaló
1 min

BarcelonaEl vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha reafirmat avui, en declaracions a la Cadena Cope, que el Partit Popular aspira a crear 3,5 milions de llocs de treball en el cas que guanyi les eleccions. Tot això el dia després que el vicesecretari de Política Local i Autonòmica del PP, Javier Arenas, hagués desacreditat aquestes mateixes declaracions assegurant que el que deia González Pons era només "un desig i no un compromís" del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i reafirmar-se, el popular ha volgut puntualitzar que ell mai no ha "assegurat" ni ha "promès" que el partit aconsegueixi crear 3,5 milions de llocs de treball, sinó que ell només ha declarat que el partit "aspira" a aconseguir aquests llocs de treball. El popular, a més, ha considerat que si el 1996 el seu partit va aconseguir retallar l'atur, ara també ho pot fer.

Malgrat això, s'ha de recordar que en el moment amb menys número d'aturats a l'estat espanyol, en plena expansió de la bombolla immobiliària, es va arribar a la xifra de 2 milions de parats, un milió i mig de parats més dels que González Pons "aspira" a retallar.

stats