Política 24/01/2015

El PP elogia Aznar i prova d'apaivagar la polèmica pel seu discurs crític amb Rajoy

L'expresident espanyol es va preguntar "on és" el PP ideològicament i si realment té ganes de guanyar les eleccions

Europa Press
2 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i l'expresident José María Aznar aquest divendres. EFE

MadridEl vicesecretari d'organització i electoral del PP, Carlos Floriano, ha assegurat aquest dissabte que l'expresident José María Aznar va fer "reflexions molt importants" durant el "magnífic" discurs que va pronunciar a la convenció del partit, que "van molt bé" a la direcció del PP. Dit això, ha assenyalat que el president de la FAES és un "actiu" de la formació i que "l'utilitzaran" en campanya electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"A mi el discurs de l'expresident em va semblar que va estar molt bé. Em va encantar", ha declarat Floriano en arribar al conclave del PP que se celebra al Palau Municipal de Congressos de Madrid, i ha intentat així tancar el debat sobre si Aznar va esmenar el rumb de la cúpula de la formació. Després d'assenyalar que va ser una intervenció "molt contundent", de les que fa normalment l'excap de l'executiu espanyol, Floriano ha expressat la seva voluntat de comptar amb ell per a la campanya de les eleccions autonòmiques i municipals del mes de maig, ja que és un "actiu" del Partit Popular.

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, també ha dit que "per descomptat" que li va agradar el discurs de l'expresident del govern espanyol José María Aznar. Ha afegit que tots els militants de la formació segueixen defensant els valors del PP.

"Cal aprendre, valorar i respectar les paraules de l'expresident d'honor, que són els valors de sempre del PP, que seguim defensant tots els militants del Partit Popular", ha dit.

El president del PP andalús, Juan Manuel Moreno, creu que l'expresident va fer un discurs "d'altura", amb el qual ha estat capaç d'"il·lusionar el partit" per "guanyar les eleccions" autonòmiques i municipals del 24 de maig. "No crec que fos una crítica. Va ser un discurs constructiu i positiu, i Aznar és un militant compromès [amb el partit] des de fa molts anys", ha manifestat aquest dissabte.

stats