POLÍTICA
Política 06/02/2012

Camacho anuncia que el pacte amb el Govern pels pressupostos "s'està perfilant"

La líder del PP a Catalunya assegura que les reunions amb CiU per negociar els pressupostos són diàries i "van pel bon camí" Camacho anuncia un pacte amb el Govern per modificar la taxa turística i l'euro per recepta

Sara González
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que manté reunions diàries amb CiU per negociar els pressupostos i que l'acord "s'està perfilant", tot i que encara queden "serrells per tancar". A més, ha explicat que dins d'aquestes converses ja s'ha pactat la modificació de la taxa turística i l'euro per recepta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha subratllat que les negociacions amb el Govern, que fins i tot han estat actives durant el cap de setmana, “van pel bon camí”, i que les reunions que mantenen són “llargues, intenses i productives”. Tot i això, ha afegit que encara queden aspectes que el PP vol modificar per facilitar l'aprovació dels pressupostos.

D'entrada, el PP ja ha acordat amb CiU una reforma de la taxa turística i de l'euro per recepta. Segons la dirigent popular, l'acord implicarà una reducció “notable” de l'impacte de la taxa turística durant el 2012, i que l'euro per recepta “no s'apliqui de forma lineal”, es “mantingui l'equitat” i paguin més “els que més tenen”.

stats