Política 08/05/2012

El PP resta importància a la caiguda del vot, que atribueix a les "decisions dures" que ha pres Rajoy

Subratlla que la valoració ciutadana de la tasca d'oposició del PSOE és encara pitjor

Acn
1 min

MadridEl portaveu parlamentari del PP al Congrés dels Diputats, Alfonso Alonso, ha restat importància aquest dimarts a les dades d'intenció de vot del baròmetre d'abril del CIS -que resten quatre punts al PP i en sumen gairebé dos al PSOE des de les eleccions- i ha destacat que malgrat que a l'executiu espanyol li ha tocat adoptar "decisions dures" el suport "segueix per sobre el 40%". "A nosaltres el que ens preocupa és l'atur i per això adoptem decisions perquè a Espanya es pugui tornar a crear ocupació, i en aquestes circumstàncies s'estan adoptant mesures difícils", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alonso ha recordat que a hores d'ara "els espanyols estan veient els inconvenients de les mesures però encara no veuen els resultats". És per aquest motiu que ha restat transcendència al baròmetre.

En tot cas ha destacat que el CIS també "valora molt negativament l'oposició del PSOE", "molt pitjor que l'acció de govern". A més, ha reiterat, els socialistes se situen encara a onze punts d'intenció de vot del PP. "Aquesta és la realitat i el quadre que ens dóna el CIS: que els espanyols no volen tornar al passat i que si demà hi hagués eleccions Rubalcaba les tornaria a perdre per onze punts".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats