Política 21/01/2011

Mariano Rajoy demana el suport dels socialistes descontents

El líder del partit creu que hi ha una "necessitat nacional" de canvi, també entre els que fins ara han votat el PSOE

Joan Rusiñol
1 min

Sevilla p { margin-bottom: 0.21cm; } Hores abans d'encetar la convenció estatal que els populars fan aquest cap de setmana a Sevilla, el líder del PP, Mariano Rajoy, ha demanat el vot als votants del PSOE que estan descontents amb la gestió de Rodríguez Zapatero. Aquest serà l'eix del discurs que la direcció del partit vol que surti d'aquesta trobada: la idea que els populars són alternativa de govern perquè estan capacitats per encarrilar la situació econòmica, més enllà de la ideologia que defensi cadascú.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una trobada amb alcaldes andalusos de grans municipis, Rajoy ha dit: "No volem dividir, volem sumar. En aquest projecte polític hi cap tothom". Entre aquests, "tots aquells que van decidir, al seu dia, donar el seu vot a una altra força política", en una referència clara al PSOE.

"No bufen vents de canvi perquè sí" sinó perquè hi ha una "necessitat nacional que les coses canviïn", ha dit.

Aquesta tarda, el president dels populars assistirà a la inauguració de la convenció però sense prendre la paraula. Més de 3.000 persones participen en aquesta trobada, que ha de servir per posar la maquinària a punt de cara a les eleccions autonòmiques i locals del mes de maig.

stats