Política 08/09/2017

El PP reclama a la CUP les banderes espanyoles que Àngels Martínez va retirar dels seus escons

La diputada de CSQP, que només va deixar senyeres a la bancada popular, les va donar als cupaires

Marc Toro / Ot Serra
1 min

BarcelonaEl PP ha exigit aquest divendres a la CUP que li torni les banderes espanyoles que la diputada de CSQP Àngels Martínez va retirar dels seus escons durant la votació de la llei del referèndum."Són nostres [...] Els prego que ens les tornin abans que no se'ls acudeixi cremar-les o incendiar-les, aquestes coses que fan de tant en tant i que els fan tanta gràcia", ha dit als cupaires el diputat popular Alberto Villagrasa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Dimecres, abans d'abandonar l'hemicicle en senyal de protesta, el PP va deixar cinc senyeres i cinc banderes espanyoles als seus escons, i Martínez va protagonitzar una de les anècdotes del ple retirant les espanyoles, que posteriorment va donar als diputats de la CUP.

Per a Villagrasa, va ser un "atropellament a la llibertat d'expressió" i un "atac a l'espai simbòlic que ocupa cada diputat [...] Es van envair els nostres escons", ha afegit. "Nosaltres mai no ho faríem", ha dit a CSQP, grup al qual ha recordat que per als populars és "molt important defensar les senyes d'identitat, ja sigui la senyera o la bandera d'Espanya".

stats