Política 25/10/2014

Camacho: "Artur Mas sap que està mort políticament"

La líder del PP de Catalunya reitera que el govern espanyol "no permetrà" que se celebri un "fals 9-N"

Efe
2 min

Santa SusannaLa líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dissabte a Santa Susanna (Maresme) que el govern espanyol "no permetrà que s'enganyi els catalans amb un succedani de consulta". Durant l'acte d'inauguració del VII Campus de les Noves Generacions del partit a la localitat barcelonina, Sánchez-Camacho ha manifestat que el president de la Generalitat, Artur Mas, "sap que està mort políticament".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Estem en plena efervescència de 'salvem el president Mas'; tots van salvar el president amb la covardia d'ICV i l'ajuda d'ERC. ERC dóna suport amb la boca petita al fals 9-N perquè saben que fracassarà. El pitjor per a Catalunya seria una Catalunya governada per ERC", ha advertit Alícia Sánchez-Camacho.

Després de qualificar CiU com "el partit de la corrupció", la líder dels populars catalans ha subratllat que ICV i ERC estan ara "aglutinats a defensar el president Mas, un president que ha estat un fracàs, que no ha governat ni ha gestionat".

"Marxi a casa, senyor Artur Mas. Ja hauria d'haver dimitit després d'haver perdut 12 diputats", ha reclamat Sánchez-Camacho, que ha avisat que "Catalunya no pot estar permanentment d'eleccions". "Ja en portem dues, i ens diuen que al març o febrer n'hi pot haver unes altres per intentar salvar-se de la debacle", ha etzibat.

En aquest sentit, ha afegit que Catalunya no necessita eleccions anticipades, sinó "mesures que garanteixin l'economia, amb polítics del PP, que saben treure les comunitats autònomes de la crisi". De la mateixa manera, la dirigent popular ha assenyalat: "L'astúcia no és per saltar-se la llei, sinó per governar. No es pot ser astut contra tots, i Mas no pot mantenir aquesta falsa astúcia contra la democràcia. La democràcia no s'exerceix contra la llei i en caixes de cartró".

La líder del PP Catalunya ha denunciat que es menteixi els catalans amb l''Espanya ens roba'. "L'únic que ens ha perjudicat és la classe política i el pujolisme, que ens donava classes d'ètica moral mentre s'emportaven els diners a paradisos fiscals", ha lamentat.

"Pitjor" que el tripartit

"Hem tingut tres anys de tripartit que van deixar Catalunya en fallida tècnica però el pitjor estava per arribar amb Artur Mas, que deia que salvaria Catalunya. Mas ha fet bo el tripartit, ha deixat Catalunya arruïnada i dividida. Artur Mas és el president del pitjor govern de la història democràtica a Catalunya", ha asseverat Sánchez-Camacho.

D'altra banda, la dirigent popular ha considerat que el més important vindrà després del 9-N, quan "Catalunya ha de tornar a recuperar la unió entre tots els catalans" perquè no es podrà "seguir en una Catalunya dividida".

Finalment, Alícia Sánchez-Camacho ha criticat altres formacions polítiques, com Podem, i ha assegurat que "el que necessita Catalunya i Espanya no són partits que castiguin altres partits més grans, sinó liderar la recuperació econòmica, la unió dels catalans", una cosa que, segons ella, només pot fer el PP.

stats