DISCURS DEL REI
Política 25/12/2014

El PP destaca que Felip VI és "un rei enganxat al carrer, que coneix els problemes de la gent"

Carlos Floriano aplaudeix que el monarca es referís a la corrupció, a la sortida de la crisi i a la unitat de l'Estat en els eixos del seu discurs

Efe
1 min

MadridEl vicesecretari general d'organització i electoral del PP, Carlos Floriano, ha opinat aquest dijous que Felip VI és un rei "enganxat al carrer, que coneix els problemes de la gent i del qual tots els espanyols ens podem sentir legítimament orgullosos".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Floriano, en declaracions des de la seu del PP de Càceres, ha assenyalat que això es va posar de manifest en el primer discurs de Nadal del rei, en el qual va seguir tres eixos que, des del seu punt de vista, són els grans problemes que té el país.

El dirigent del PP ha destacat la referència de Felip VI a la lluita contra la corrupció amb la finalitat de "posar-l'hi impossible a aquells que volen servir-se d'un càrrec públic i que no volen estar al servei dels altres des de la seva responsabilitat".

També ha ressaltat l'al·lusió del rei al fet que la sortida de la crisi es tradueixi en la creació de més ocupació, així com en la sostenibilitat i en l'estabilitat de l'estat del benestar.

Floriano ha remarcat, igualment, la reflexió del monarca sobre la vigència dels valors constitucionals tant pel que fa al reconeixement de la pluralitat com a la unitat d'Espanya, com està consagrada en la carta magna, en què "tots els espanyols tenim els mateixos deures i els mateixos drets".

Per això, ha subratllat, Felip VI és "un rei enganxat al carrer, que coneix els problemes de la gent i del qual tots els espanyols ens podem sentir legítimament orgullosos".

stats