Política 05/09/2014

El PP desembarca a Badalona a menys d'una setmana de la Diada

Els populars busquen "consolidar-se" com "l'autèntic centre" a Catalunya davant una CiU "radicalitzada" amb la conferència política d'aquest divendres i dissabte en què prendran part destacats dirigents com Sáenz de Santamaría, Cospedal, Montoro i Sánchez-Camacho

Marc Colomer
1 min
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, aquest divendres en un acte dels populars a Badalona / PERE VIRGILI

BadalonaEl PP desembarca a Badalona aquest divendres i dissabte, a menys d'una setmana de la Diada Nacional, amb motiu de la conferència política dels populars catalans. La conferència, que comença aquest migdia al Badalona centre Internacional de Negocis (BCIN), busca, en paraules de la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, "consolidar" els populars com l'"autèntic centre" polític a Catalunya davant una CiU "radicalitzada".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la conferència hi prenen part, aquest divendres, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i el ministre Cristóbal Montoro, a més de Camacho.

La conferència la tancarà la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, aquest dissabte al migdia a Badalona. A menys d'una setmana de la Diada, el procés sobiranista planarà inevitablement en totes les taules rodones de debat de la conferència política del PP a Castalunya, que dissabte també comptarà amb la participació del cap de gabinet de Mariano Rajoy a la Moncloa Jorge Moragas. De fet, el PP pretén "desmuntar les mentides", diuen, del sobiranisme. "Hi ha vida després del 9-N", clamava aquesta setmana Camacho.

stats