20-N
Política 20/11/2011

Fernández Díaz: "Hem aprovat l'assignatura pendent de Girona"

Els populars catalans es feliciten d'haver recuperat l'escó per Girona i eviten valorar la seva modesta pujada -de 8 a 11 escons- al conjunt de Catalunya

Marc Vidal
1 min

BarcelonaLa plana major del partit a Catalunya ha evitat cap referència directa a l'objectiu no acomplert de millorar els resultats obtinguts per Josep Piqué l'any 2000 quan van arribar als 12 diputats. El cap de cartell per Barcelona, Jordi Fernández Díaz, ha assegurat que la intenció del PP català era exclusivament "garantir la victòria per majoria absoluta de Mariano Rajoy a Espanya" i és en aquest sentit que la satisfacció era total.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández Díaz s'ha felicitat especialment per la recuperacio d'un escó per Girona. "Hem aprovat l'assignatura que teníem pendent", ha dit el cap de cartell per Barcelona. "Els nostres resultats a Catalunya trenquen amb l'hegemonia del PSC i són una expressió clara de pluralitat", ha assegurat Fernández Díaz.

De la seva banda, la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, ha assegurat que els resultats aquí confirmen que el PP té "un paper clau en la governabilitat de Catalunya". "Hem tingut un resultat hitòric i Mariano Rajoy serà el president de tots els catalans i tots els espanyols", ha dit Camacho.

L'ambient a la seu electoral del PP de Catalunya, en un hotel de Barcelona, no ha tingut res a veure amb l'eufòria desfermada al carrer Gènova de Madrid. A Barcelona s'han congregat unes 200 persones que han corejat Mariano Rajoy com a "presidente presidente" quan l'han vist per la televisió.

stats