Política 21/11/2014

El PP català creu que la querella contra Mas "forma part de la normalitat democràtica"

El portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, adverteix que tothom està "sotmès a l'Estat de dret" i nega que la denúncia respongui a un problema de naturalesa política

L.vicens / M.colomer
1 min

Barcelona"Forma part de la normalitat democràtica que si es va fer una cosa que no es podia fer, doncs hi hagi les corresponents denúncies perquè es jutgi si es va actuar amb correcció o no". Aquesta ha estat la valoració que ha fet el portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, a la querella que ha interposat la fiscalia general de l'Estat contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega i la consellera Irene Rigau pel 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als passadissos del Parlament, Rodríguez ha considerat que "el problema no és que s'hagi presentat denúncia, sinó que hi hagi hagut qui ha incomplert unes normes, una suspensió del TC".

No és un problema polític

Perquè pels populars, no estem davant una "qüestió política", sinó d'incompliments de la llei. "L'argument polític no pot ser excusa perquè ningú se salti la llei", ha conclòs. I ha insistit en l'advertència: "Qui incompleix normes ha de saber que està sotmès a l'estat de dret, i val tant pel president de la Generalitat que per un ciutadà qualsevol".

stats