PARLAMENT
Política 21/09/2011

El PP no espera que CiU s'apropi a negociar els pressupostos fins després del 20-N

Els populars creuen que el Govern utilitza PSC i ERC amb intencions electoralistes, tal i com avança avui l'ARA

Redacció
2 min

BarcelonaEl PP català no espera que ningú de CiU ni del Govern els demani un apropament per negociar els pressupostos de 2012 fins que no hagin passat les eleccions del 20 de novembre. Fonts de la formació d'Alicia Sánchez-Camacho han explicat a l'ACN que el partit no preveu que en els propers dies els nacionalistes segueixin amb ells la ronda de contactes que han iniciat amb PSC i ERC, tal i com avança avui l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot respon a una estratègia electoral. És la interpretació que des del PP fan de les reunions que CiU ha mantingut amb PSC i ERC en els darrers dies per parlar del debat de Política General i dels pressupostos de l'any vinent. Des de la formació popular consideren que els nacionalistes intenten que el discurs de Duran cridant a la por a un PP fort no quadraria amb un representant de CiU o del Govern de la Generalitat reunint-se amb els populars del Parlament.

És per això, que la cúpula del PP no se sent en absolut preocupada davant les reunions que CiU ha mantingut amb PSC i ERC i que aquests dies han saltat a la llum pública. A més, els populars estan segurs que, tard o d'hora, l'apropament entre els nacionalistes i els d'Alicia Sánchez-Camacho es produirà, però en canvi no esperen que CiU faci ni un sol moviment fins que passi el 20-N.

De fet, des del PP segueixen oberts a negociar els pressupostos de 2012 i asseguren que haguessin estat disposats a reunir-se fins i tot en secret per tal de poder anar avançant en el tràmit pressupostari. Però els populars creuen que qui mana ara a CiU és la dinàmica electoral i que, per tant, ni han rebut una petició de cita ni esperen rebre-la fins passat el 20-N. Amb tot, al PP asseguren estar ben segurs de tenir la situació controlada i, en públic i en privat, s'autoproclamen necessaris pels proper pressupostos.

stats