POLÍTICA
Política 31/01/2012

El PP sobre Duran: "Busca el protagonisme que no té"

El portaveu adjunt del PP al Parlament considera que el líder de CiU a Madrid vol aparentar que té un paper en les relacions del Govern a Madrid que en realitat exerceix Sánchez Camacho

M.colomer
1 min

BarcelonaEl portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, ha considerat aquest dimarts que el líder de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assistit al consell executiu de la Generalitat aquest dimarts per "buscar el protagonisme que en realitat no té" en les relacions del Govern amb l'Estat. "No tenim el més mínim dubte que Duran busca notorietat", ha reiterat Rodríguez, que ha deixat ben clar que qui millor pot fer aquest paper és la líder del PP català, Alicia Sánchez Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Qui governa és el PP, i si algú té possibilitat de relacionar-se directament amb el govern del PP és el PP de Catalunya", ha argumentat Santi Rodríguez. Duran va voler deixar clar la setmana passada en una carta a la militància d'Unió que és ell l'interlocutor amb l'Estat, com a president de les comissions bilaterals, i no la líder del PP de Catalunya. La picabaralla persisteix un dia abans de la reunió del president de la Generalitat, Artur Mas, amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

stats