Política 07/03/2012

Millo defensa que hi ha professors a favor de donar més classes en castellà

El portaveu popular ha considerat el model de les tres llengües vehiculars el més beneficiós per als escolars

Efe
1 min

BarcelonaEl portaveu del PP a Catalunya, Enric Millo, ha cridat a complir les sentències lingüístiques del Tribunal Suprem que estableixen que el castellà ha d'implantar-se com a llengua vehicular juntament al català. Així ho ha explicat Millo aquest dimecres en declaracions a Catalunya Ràdio: "Amb la boca petita, perquè públicament queda malament, hi ha professors que diuen que s'hauria d'estrènyer més en l'ensenyament del castellà".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les consideracions del portaveu del PP a Catalunya arriben en ple debat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre si estima el recurs presentat per la Generalitat contra l'ultimàtum per implantar el castellà com a llengua vehicular a les escoles catalanes, en compliment de les sentències del TS que així ho estableixen.

En aquest context, el dirigent popular ha cridat a complir les lleis i sentències i ha defensat que un model de tres llengües vehiculars, català, castellà i anglès, seria "beneficiós" per a la preparació dels escolars catalans.

stats