POLÍTICA
Política 30/12/2011

La diputada del PP María de los Llanos de Luna, nova delegada del govern espanyol a Catalunya

Ja va ser subdelegada del govern espanyol. Abandonarà l'escó al Parlament i serà diputada la regidora del PP a l'Hospitalet Sònia Esplugas

Sara González
1 min
María de los Llanos de Luna, nova delegada del govern espanyol

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La diputada del PP al Parlament María de los Llanos de Luna serà la nova delegada del govern espanyol a Catalunya. Tal i com ha avançat l'ARA, el nomenament ha estat aprovat a la reunió del Consell de Ministres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

p { margin-bottom: 0.21cm; } Llanos de Luna, nascuda a Sevilla el 3 de març de 1960 i llicenciada en Dret per la Universitat de Múrcia, es caracteritza perquè sempre parla en castellà al Parlament. Va ser la número tres de la llista dels populars a les eleccions al Parlament i ja va ser subdelegada del govern espanyol del 2003 al 2004. També és vicesecretària sectorial del PP a Barcelona.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El seu nou càrrec implicarà que haurà de deixar el seu escó al Parlament, així que en el seu lloc entrarà la regidora del PP a l'Hospitalet de Llobregat, Sònia Esplugas.

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, volia en aquest càrrec una persona del seu cercle més estret de confiança, i Llanos de Luna compleix a la perfecció aquest perfil.

stats