Política 01/07/2017

El PP reclama al PSC que trenqui amb Colau per "cedir a les pressions independentistes"

Levy assegura que no val que Sánchez digui que "té un projecte per a Espanya" si manté aquest pacte

Efe
1 min
Andrea Levy, en la roda de premsa d'aquest dissabte / ACN

Las Rozas (Madrid)La vicesecretària d'estudis i programes del PP, Andrea Levy, ha reclamat al PSOE a l'Ajuntament de Barcelona que trenqui el pacte amb l'alcaldessa Ada Colau perquè s'ha doblegat a l'independentisme. En declaracions a l'agència Efe després de participar en un recorregut per Las Rozas, una ciutat al costat de Madrid, juntament amb el secretari general del PP de Madrid, Ángel Garrido, i l'alcalde de la localitat, José de la Uz, Levy ha subratllat que Colau ha "cedit a les pressions independentistes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El govern de Colau evita explicar quin paper jugarà l'Ajuntament l'1-O

El ple de l'Ajuntament de Barcelona va rebutjar aquest divendres una proposta del PP contrària al suport municipal al referèndum d'independència de Catalunya, en una votació en què els regidors del PSC es van desmarcar dels de Barcelona en Comú de l'alcaldessa Ada Colau i van donar suport a la moció dels populars. Levy ha assenyalat que "sorprèn" que hi hagi una coalició al consistori de Barcelona amb el PSOE, un pacte que ha demanat als socialistes que trenquin perquè "no es pot ser a tot arreu".

"No s'hi val que Pedro Sánchez digui que té un projecte per a Espanya si permet aquest pacte", ha afegit la dirigent popular, que també ha reclamat al líder del PSOE que digui "clarament als alcaldes socialistes que no es pot fer el joc a l'independentisme". "No es poden cedir els espais municipals a una consulta il·legal, que Sánchez defensi el projecte de país també per a Catalunya", ha conclòs.

stats