Política 09/07/2012

El PP retreu al PSC que "caigui a la trampa" i "s'adhereixi" al model de pacte fiscal de CiU i ERC

La presidenta dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho, atribueix el paper dels socialistes a la seva "debilitat interna"

Acn
1 min
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, en roda de premsa

BarcelonaLa presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha carregat contra el PSC. Els retreu que "pretenguin avalar" la proposta del Govern i que "s'adhereixin" al model de pacte fiscal que perfilen CiU i ERC. "Anant en compte del que havien dit estan disposats a pactar i a votar a favor de propostes del pacte fiscal", ha dit Sánchez-Camacho, que ha assegurat que els populars "no avalaran ni legitimaran".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PP "no caurà a la trampa de CiU" i per tant no els permetran que vagin a la resta d'Espanya a dir que el pacte fiscal "està legitimitat en la seva totalitat per totes les forces polítiques catalanes". Sánchez-Camacho atribueix el paper del PSC a "la debilitat interna i a la manca d'estratègia política".

Els populars intentaran que al ple del Parlament el debat no "es bloquegi amb posicions radicals" i diuen que si a la cimera de dijous CiU es manté al costat d'ERC "certificaran" un acord entre les forces independistes però no del poble de Catalunya", ha sentenciat Sánchez-Camacho.

stats