Política 23/09/2014

Rajoy i Sánchez es van reunir dilluns per parlar de Catalunya

La informació de la trobada l'ha avançat la Cadena Ser

Europa Press
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, es van reunir aquest dilluns a la Moncloa per parlar fonamentalment de Catalunya, segons ha avançat la Cadena Ser.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons informa aquesta emissora, a més de parlar sobre la crisi amb Catalunya, el cap de l'executiu espanyol i el líder de l'oposició també van tractar altres assumptes referents a política exterior i defensa.

Sánchez i Rajoy es van veure per primera vegada el 28 de juliol, només un dia després que el diputat del PSOE fos confirmat com a secretari general. Llavors, tots dos van coincidir en què la consulta sobiranista no es pot celebrar, perquè és il·legal, però van discrepar sobre la reforma constitucional que els socialistes veuen imprescindible per aturar el plantejament sobiranista.

La reunió d'aquest dilluns no va ser anunciada, perquè -segons la Moncloa- es tracta d'una trobada privada. Els dos dirigents mantenen una relació cordial i parlen sovint sobre la situació catalana.

stats