Política 05/03/2015

El PP intenta ridiculitzar Albert Rivera i el fa 'trending topic' mundial amb l'etiqueta #YoSoyNaranjito

El líder de C's ha usat l'etiqueta en una piulada

Ara
1 min

BarcelonaEl Partit Popular ha intentat aquesta tarda ridiculitzar el líder de C's, Albert Rivera, i li ha sortit malament. En declaracions als periodistes als passadissos de la cambra espanyola, el portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, ha batejat el president de la formació amb el nom 'Naranjito', en referència al color característic de C's.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Si Hernando pretenia ridiculitzar el seu adversari —les enquestes projecten el salt del partit de Rivera al Congrés—, ha aconseguit elevar el 'Naranjito' a 'trending topic' mundial. El líder de C's ha contestat a través d'una piulada a les declaracions del portaveu popular de la cambra espanyola. "M'agrada més la proposta que la queixa", ha dit, "perquè em mou la il·lusió i no la por", ha afegit. A la piulada, hi ha incorporat una foto seva amb la mascota del Mundial de futbol de 1982, amb l'etiqueta #YoSoyNaranjito.

D'aquesta manera el dirigent de C's ha convertit les declaracions del portaveu del PP al Congrés en un eslògan a favor seu a les xarxes socials. L'etiqueta #YoSoyNaranjito s'ha convertit en 'trending topic' mundial.

stats