Política 18/12/2014

El PP esquiva les desavinences amb Torres-Dulce i es limita a dir que "respecta" la seva decisió

El portaveu popular al Congrés recorda que la tasca de fiscal general és "complexa", i "sotmesa a moltes pressions"

Acn
1 min

MadridEl nou portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, ha assegurat aquest dijous que la seva formació "respecta" la decisió de Torres-Dulce de dimitir com a fiscal general de l'Estat, i li ha desitjat "el millor en la nova etapa". En declaracions als passadissos del Congrés, Hernando no ha volgut valorar les desavinences entre Torres-Dulce i el govern espanyol, i ha apuntat que el propi fiscal ha afirmat que és "per temes personals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hernando ha valorat "positivament" la tasca que Torres-Dulce ha fet "amb eficàcia i tarannà conciliador" com a fiscal general. Ha destacat les nombroses ocasions en què el fiscal ha comparegut davant del Congrés i ha recordat que ell mateix ha dit que té desig de retornar al Tribunal Constitucional.

Sotmès a "moltes pressions"

El portaveu del PP ha assegurat que desconeix si Torres-Dulce estava molest amb el govern espanyol. "Jo sé el que ell ha dit i no entraré en més qüestions", ha dit. En tot cas ha recordat que la tasca de fiscal general de l'Estat és "complexa" i està "sotmesa a moltes pressions", "i arriben moments en què les persones decideixen canviar, i no passa res".

stats