RECULL DE PREMSA
Política 02/10/2011

El PP augmenta per sobre dels 15 punts l'avantatge sobre el PSOE, segons 'El Mundo'

El diari recull en portada una enquesta de Sigma-Dos on, per primer cop, el líder popular, Mariano Rajoy, supera en valoració el candidat de CiU, Josep Antoni Duran

Ara
2 min
El Mundo 2 d'octubre

BarcelonaA només 49 dies de les eleccions espanyoles, El Mundo publica avui una enquesta de Sigma Dos i recull en portada el resultat "El PP augmenta fins als 15,6 punts l'avantatge sobre el PSOE", titula. El candidat popular, Mariano Rajoy, supera per primer cop en valoració el cap de llista de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La precampanya electoral centra la portada de El Periódico d'aquest diumenge. "Malestar electoral" és el principal tema destacat i contraposa les propostes dels candidats amb els temors dels ciutadans. També destaca que "ETA accepta que es verifiqui l'alto al foc".

La Vanguardia recull la proposta que el candidat socialista Alfredo Pérez Rubalcaba va llançar ahir. "El PSOE vol que l'alcohol i el tabac paguin la sanitat", titula. La principal fotografia en portada és de la Festa del Cel que aquest migdia se celebra a Barcelona.

El Punt Avui duu en portada una entrevista al secretari general del PSC, José Montilla. "Trencament al PSC? Als partits sempre hi ha qui marxa i qui entra", diu l'ex president de la Generalitat. El diari recull també una enquesta sobre quins són els principals valors dels catalans i destaca en portada que "ERC s'acosta a CiU per recuperar posicions".

El País duu en portada una entrevista amb un menor d'edat condemnat a mort a Sudan del Sud i titula "A la forca amb 14 anys". D'altres informacions són l'anunci d'apujar tabac i alcohol per part de Rubalcaba i l'incentiu de 3.000 euros als autònoms que creïn ocupació que promet Rajoy.

Al capítol dels esportius, Mundo Deportivo dedica la portada a la victòria blaugrana a la Supercopa de bàsquet. "Súper campió" és el titula. També hi destaca "El repte del Molinón" del Barça de futbol que avui s'enfronta a l'Sporting.

El 9 Esportiu titula "Al mal temps bona cara" en referència al partit d'avui del Barça i a la lesió de Cesc Fàbregas ahir que el tindrà apartat tres setmanes.

L'Sport demana a Messi que actuï altra cop avui i titula que quan Messi marca, el Barça guanya. També recull en portada que avui l'Espanyol rep al Real Madrid a Cornellà-El Prat.

As dedica la portada a Mourinho i les seves declaracions: "No hi pot haver millor president que Florentino". La segona informació es dedica al Barça, que recupera avui Puyol i Piqué, mentre perd Cesc per lesió.

La portada de Marca es dedica a la "Parella de K.O." formada per Kaká i Ozyl, dos jugadors que mai han vist la derrota quan han sortit en l'onze inicial plegats.

stats