Política 22/05/2015

El PP tanca la campanya assegurant que PSOE, C's i Podem "són el mateix"

Alberto Fernández recorda que fa quatre anys va aconseguir el seu novè regidor per només dos vots

Mario Martín Matas
1 min
El candidat del PP a Barcelona, Alberto Fernández, i la presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho

BarcelonaEl PP ha tancat aquest divendres la campanya electoral amb una interpel·lació directa als seus votants perquè no els abandonin. "Ens hi juguem molt", ha assegurat la presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en l'acte de tancament celebrat al poliesportiu de Can Dragó. "C's i Podem diuen que són el canvi, però el que amaguen és que són el canvi cap al PSOE", ha assegurat Sánchez-Camacho, reivindicant així que no representen cap regeneració sinó el retorn a les polítiques socialistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant de prop de 350 persones, entre les quals hi havia el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, la líder de PP català ha apel·lat també als indecisos i els que encara dubten: "Cada vot que no vagi al PP serà utilitzar contra el PP. Contra la feina, la recuperació, el creixement econòmic i la prosperitat", ha etzibat.

A més a més, ha vaticinat que el PP serà capaç de retenir els seus dos principals ajuntaments -Badalona amb Xavier García Albiol i Castelldefels amb Manuel Reyes- i fins i tot ha assegurat que el següent alcalde de Barcelona serà Alberto Fernández.

El candidat per Barcelona ha recordat que el novè regidor aconseguit fa quatre anys va ser per només dos vots, i per això ha demanat seguir buscant cadascun dels sufragis fins l'última hora. Alberto Fernández ha insistit sobretot en situar-se com l'antídot a l'independentisme de Xavier Trias i el radicalisme d'Ada Colau i ha reiterat els missatges de la campanya en favor de la sensatesa i l'estabilitat, així com la pertinença de Barcelona a Espanya i la necessitat de fer una política migratòria "sense complexos".

stats