Política 01/02/2014

L'únic regidor del PP del Berguedà presenta una Catalunya repressiva a Valladolid

Assegura que els empresaris i els que es volen escolaritzar en castellà pateixen la mateixa pressió i falta de llibertat que els populars

M. Eugènia Quetglas
1 min

Valladolid"Sóc l'únic regidor del PP del Berguedà perquè fa 30 anys que estem sotmesos a la pressió dels radicals independentistes". Així s'ha presentat Juan Antonio López Noguera, de 29 anys i regidor a l'Ajuntament de Berga, davant els seus companys al ple de la convenció popular a Valladolid. "On visc és el bressol de l'independentisme radical".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Fer política a Catalunya és una manipulació constant i és viure pressions cada dia", ha relatat el regidor a la plana major del PP. Després els ha explicat que aquesta Catalunya 'fosca' afecta més ciutadans. "No som els únics, també reben manipulacions, pressions i falta de llibertat els empresaris, gent d'altres partits i els pares que no poden escolaritzar els seus fills en castellà".

López Noguera ha revelat que ell ha estat agredit dues vegades per representar el PP i que hi ha "molts companys que pateixen perquè els seus fills estan sent discriminats a l'escola perquè el seu pare es presenta pel PP a les eleccions".

Tot i ser "molt difícil" ser del PP a Catalunya, ell no es "desanima" i seguirà lluitant per fer una millor societat amb l'exemple que li dóna el govern de Mariano Rajoy.

"Cada vegada són més els que ens sentim tant catalans com espanyols". "Junts construirem la millor Catalunya possible", ha conclòs el regidor davant l'aplaudiment aclaparador de l'auditori.

stats