CAP AL 20-N
Política 12/11/2011

El PP celebra el Dia de la família amb les cases "netes i pures"

El candidat dels populars al Congrés, Esteban González Pons, acudeix a un acte en favor de la família on un cor de mares d'un col·legi religiós canta una cançó en què es defineixen com a mares “que mantenen la seva casa neta i pura”

Salvador Almenar
2 min

ValènciaEl Partit Popular del País Valencià ha celebrat avui el Dia de la Família al costat de militants i simpatitzants d'aquesta formació i on el més cridaner ha estat la cançó que ha donat inici a aquest acte. Un cor de mares d'un col·legi religiós (Coro de Madres del Colegio Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús) ha donat la benvinguda al candidat popular, Esteban González Pons, al president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, i a l'alcaldessa de València, Rita Barberá, amb una cançó en què es podia sentir com deien ser “mares que mantenim la nostra casa neta i pura".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest acte hi han assistit molts membres del govern valencià i alguns components de les candidatures al Congrés i al Senat amb les seves respectives famílies. Però, sens dubte, el que més ha cridat l'atenció ha estat la banda sonora de l'acte. Una cançó que evidencia la relació entre PP i l'església i de la qual molts no han dubtat a dir a les xarxes socials que posa en evidència “la idea de família que té el Partit Popular”.

Encantades de rebre “alguna flor i abraçades”, però, sobretot, “bosses Vuitton”

La transcripció literal de la cançó (la podeu sentir a la web de la cadena SER) és aquesta: “Som mares, mantenim la nostra casa neta i pura. Com tots, treballem sense desdeny, no hi ha cap dubte... Xòferes, infermeres, cuineres i modistes, pedagogues, cantants i fins a artistes, contacontes, paleta i economista. Som mares. Algun cabell blanc en la nostra templa se'ns treu al cap i plorem quan un fill ja major ens abandona. Ens encanta rebre alguna flor i unes abraçades, però més ens agrada una bossa de Vuitton, sense fer més comentaris... som mares, som mares, som mares...”

El president valencià, Alberto Fabra, ha demanat a les famílies que el 20 de novembre votin el PP, que és el partit que “creu en elles com a pilar fonamental de la societat”. Tanmateix, ha indicat que el dia de les eleccions és molt important “perquè el que passarà a partir d'aquest dia afecta tothom”, i per això ha demanat que aquest diumenge, “els pares, els avis i els nens vagin plegats a les urnes, a la festa de la democràcia, un acte de compromís, de sentiment profund de la família, del que volem per a Espanya i la Comunitat Valenciana en els propers anys”.

stats