Política 29/12/2013

El PP farà una convenció contra la independència al gener

Els populars catalans volen que Mariano Rajoy hi participi

Ara
1 min
TENSIÓ POLÍTICA PER SORTIR DEL SOT
 Després que José María Aznar advertís amb la ruptura de la societat catalana, Alícia Sánchez-Camacho ha optat per abraçar les tesis més dures de la FAES i atiar la tensió política com a estratègia per surar enmig d'una tempesta que amenaçava el seu futur polític, amb C's embalat a les enquestes i escàndols com el de Método 3 damunt la taula.

BarcelonaEl PP català farà una convenció per destacar els riscos d'una eventual independència de Catalunya al gener. Així ho ha explicat la presidenta dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho, en una entrevista a Europa Press. La intenció, segons Camacho, és demostrar que el PP és "l'únic partit útil per frenar l'independentisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho també ha explicat que espera que en aquesta convenció hi participin persones alienes al partit i membres del govern espanyol. De fet, aquesta podria ser l'oportunitat perquè Mariano Rajoy faci la seva primera visita a Catalunya després de l'acord sobre la pregunta i la data de la consulta.

La líder del PP català s'ha referit a Ciutadans com una "formació residual" que "no solucionarà el problema independentista a Catalunya". "Qui frenarà la declaració unilateral d'independència a Europa? Ciutadans?", ha explicat. Tot i així, Camacho creu que Mas i Junqueras haurien de rectificar en el moment en què el Congrés rebutgi la transferència de la capacitat de realitzar referèndums, ja que haurien d'acatar la "voluntat de la majoria".

stats