Política 26/09/2016

El PP segueix amb crispetes la crisi del PSOE

Els populars retuitegen un tuit de Pedro Sánchez del 2012 en què afirmava que l'estaven "apallissant" al joc de l'oca

Ara
1 min
El PP segueix amb crispetes la crisi del PSOE

BarcelonaEl Partit Popular es creu avalat després de les eleccions basques i gallegues, i aquest dilluns de ressaca electoral està aprofitant totes les vies per demostrar-ho i posar el dit a la llaga del PSOE per les seves derrotes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que Podem hagi avançat els socialistes tant a Galícia com al País Basc i el seu líder, Pedro Sánchez, es trobi qüestionat per diverses veus internes del partit, els populars han retuitejat un tuit del mateix cap de files socialista del 2012 en què admetia està perdent al joc de l'oca. "Quina pallissa m'estan donant", assegurava llavors el líder del PSOE.

Posteriorment també ha retuitejat unes declaracions del socialista Eduardo Madina -que en el seu moment va disputar el lideratge a Sánchez- amb la icona d'unes crispetes per representar l'expectació dels populars davant les tensions internes dels socialistes. Madina afirma en el tuit que l'"enfonsament electoral" és "immens" i que s’han d’assumir responsabilitats. "El PSOE ha canviar de rumb. Un congrés ara ens porta a unes altres eleccions", afirma.

stats