Política 26/08/2015

El PP denuncia que Mas ha fet "un circ" de Catalunya i les seves institucions

Andrea Levy carrega contra el PSC perquè diu que "s'acomplexa" de ser espanyol a Catalunya i perquè s'estima més jugar a "l'ambigüitat i l'equidistància" i pactar "amb els independentistes"

Efe
1 min
Andrea Levy, en la roda de premsa d'aquest dissabte / ACN

BarcelonaLa vicesecretària d'estudis i programes del PP i número dos de la candidatura del PP per al 27-S, Andrea Levy, ha denunciat aquest dimecres que "Artur Mas, per al seu projecte polític, fa seves les institucions, fa seva la televisió pública i ho asfixia tot", i ha manifestat que "la situació a Catalunya és ja un circ".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Levy, en declaracions a la cadena Cope, ha afirmat que el PP surt a les eleccions catalanes "a demostrar que hi ha una alternativa de govern al que hem vist fins ara, que ha estat no governar i crear falsos enemics imaginaris".

També ha criticat el PSOE en assenyalar que "havent guanyat a Badalona i Castelldefels, vam oferir un pacte al PSC perquè ells assumissin l'alcaldia, i ho van rebutjar i van anar a pactar amb els independentistes, i aquests ajuntaments ara formen part de l'Associació de Municipis per la Independència".

"El PSOE s'acomplexa de ser espanyol a Catalunya. I prefereix jugar a l'ambigüitat i a l'equidistància, no tenint un projecte per a tot Espanya, que és el que hauria de tenir, i deixa que el PSC faci el joc a l'independentisme com ho ha vingut fent fins ara", ha afegit Levy.

stats