Política 11/09/2014

El PP denuncia que una militant del partit ha estat agredida a Tarragona

La jove, de 21 anys i militant de Noves Generacions, es dirigia la manifestació unionista de Societat Civil Catalana. Segons la policia, té ferides lleus

Efe / Acn
1 min
La manifestació unionista de Tarragona / EFE

Tarragona / BarcelonaUna militant de Noves Generacions del PP ha estat agredida aquest dijous a Tarragona per un grup de joves quan es dirigia a la concentració de Societat Civil Catalana (SCC) en aquesta ciutat amb motiu de la Diada, segons han explicat a Efe fonts del PPC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La noia, de 21 anys, caminava per la Rambla Vella de la capital tarragonina cap al lloc on s'han celebrat els actes de SCC quan, segons aquestes fonts, un grup de joves l'han increpada, s'han abalançat sobre ella i l'han fet caure a terra.

Després de ser assistida de manera immediata per una parella d'agents dels Mossos d'Esquadra que estaven prop del lloc de l'agressió, la militant de Noves Generacions ha estat traslladada a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, on ha estat atesa en urgències. Segons fonts policials, la jove presenta ferides lleus.

Agressió a Albert Rivera

El president de Ciutadans, Albert Rivera, al matí, ha hagut de sortir escortat aquest dijous després d'una entrevista televisiva al programa 'Al Rojo Vivo' de La Sexta a la Plaça Catalunya de Barcelona. Segons han explicat fonts del partit i han confirmat els Mossos d'Esquadra, el líder de Ciutadans ha estat increpat en sortir del plató, al voltant de les dues del migdia, i agents de la policia catalana l'han hagut d'acompanyar per garantir la seva seguretat.

Rivera, que a la tarda s'ha desplaçat a Tarragona per participar a l'acte de Societat Civil Catalana, no té previst presentar cap denúncia pels fets.

stats