Política 07/06/2012

El PP destitueix el diputat que va dir que el rescat no seria l'"apocalipsi"

El partit ha rellevat el diputat al capdavant de la subcomissió del FROB al Congrés. José María Beneyto ho desvincula de les seves declaracions i diu que ho va demanar ell mateix per "la quantitat de feina" que té

Ara
1 min
José María Beneyto, portaveu del PP a la comissió d'Afers Estrangers del Congrés / EFE

MadridLa direcció del grup popular al Congrés ha decidit substituir el diputat José María Beneyto per Fernando López Amor com a coordinador de la subcomissió del FROB (Fons de Reestructuració Ordenada Bancària), segons ha avançat 'La Razón'. La decisió arriba dies després que Beneyto digués en una entrevista a l'agència Efe que la intervenció econòmica era un escenari que no s'havia d'excloure i que no seria l'"apocalipsi" per a Espanya. La direcció del PP es va desmarcar de les paraules del seu diputat, que continuarà de portaveu del PP a la comissió d'Afers Estrangers del Congrés. De fet, la versió oficial del relleu és que el diputat vol dedicar-se en exclusiva a la comissió d'Afers Estrangers. Segons el diari, però, "la realitat és una altra, és clar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Beneyto mateix ha negat aquest matí que hi hagi cap relació entre les seves declaracions a Efe i el fet que abandoni la coordinació de la subcomissió del FROB. Segons ha dit, ho va demanar voluntàriament fa 15 dies al grup popular al Congrés, "veient la quantitat de feina que suposava la comissió d'Afers Estrangers". El diputat del PP manté que el rescat és "una hipotesi que existeix" però diu que seria molt "indesitjable". Aquest dijous ha evitat dir que seria l'"apocalipsi".

stats