Política
Política 15/12/2011

El PP demana dimissions a la conselleria d'Economia per "dir que no té diners per pagar els funcionaris"

El portaveu parlamentari del PPC , Enric Millo, insta al Govern a rectificar i a esperar a negociar amb el nou executiu espanyol de Mariano Rajoy

Efe
1 min

BarcelonaEl portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha demanat avui la dimissió “d'algú” a la Conselleria d'Economia per “dir que no té diners per pagar els funcionaris” i llançar “amenaces” en aquest sentit arran de la negativa de l'Estat a pagar a Catalunya els 759 milions de la disposició addicional tercera de l'Estatut.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

”És molt greu que una Administració arribi a finals de desembre i digui que no té diners per pagar els funcionaris. Aleshores, a què es dedica la direcció general de Planificació Financera de la Generalitat? No és seriós, això hauria de provocar la dimissió d'algú”, ha defensat en una entrevista a Com Ràdio.

Les declaracions de Millo arriben el mateix dia en què el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, i el portaveu del Govern, Francesc Homs, expliquen en roda de premsa la situació derivada de l'impagament dels 759 milions d'euros, que ha motivat una futura demanda de la Generalitat a l'Estat.

Per al popular, el Govern no hauria d'anar “en aquest pla”, sinó que seria “més intel·ligent” que reflexionés i rectifiqués per després esperar a negociar amb el nou govern espanyol de Mariano Rajoy.

stats