Política 14/03/2011

El PP vincula el seu suport als pressupostos al fet que CiU doni suport a la supressió de l'impost de donacions

La presidenta del PP Català, Alicia Sánchez-Camacho, calcula que la proposició de llei presentada en aquest sentit es debatrà en el ple del Parlament del 13 i 14 d'abril

Oriol March
1 min
Alicia Sánchez-Camacho, presidenta del PP català

BarcelonaLa presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha vinculat aquest matí el suport del PP als pressupostos de la Generalitat per al 2011 al fet que CiU accepti una proposició de llei presentada pels populars que demana eliminar l'impost de successions però també el de donacions. En campanya, la federació propugnava l'eliminació dels dos impostos, però un cop al poder Mas només es planteja la reforma de successions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una roda de premsa posterior a la reunió de la direcció del partit, la líder del PP català ha assegurat que si CiU no abona aquesta proposició de llei del PP, que calcula que es debatrà en el ple del Parlament del 13 i el 14 d'abril, "posarà dificultats a la negociació dels pressupostos". Així, el PP català comença a pressionar CiU per fer aquesta reforma i per buscar company de viatge per als pressupostos, ja que la federació no disposa de majoria absoluta a la cambra catalana.

Aquest cap de setmana el líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, va anunciar que el Govern suprimirà successions abans de les eleccions municipals del 22 de maig, i avui el PP català ha volgut deixar clar que vol que el Govern vagi més enllà i acabi també amb donacions.

stats