ELECCIONS MUNICIPALS
Política 01/03/2011

El PP es proposa duplicar el nombre de regidors

Alicia Sánchez-Camacho, presidenta dels populars catalans, espera passar dels 284 representants actuals a més de 500

Oriol March
1 min
La presidenta del PP, Alicia Sánchez-Camacho, en una roda de premsa.

BarcelonaLa presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui en la roda de premsa posterior a la reunió de l'equip directiu de la campanya de les municipals que l'objectiu del partit és duplicar els regidors obtinguts el 2007, que van ser 284. D'aquesta manera, l'objectiu és superar els 500 càrrecs electes. Segons va explicar Sánchez-Camacho, es tracta de la primera fase d'expansió del PP als municipis catalans, mentre que la segona fase té com a fita programada arribar als mil regidors. En els mateixos termes s'ha expressat la vicesecretària d'organització del PP estatal, Ana Mato, que ha acompanyat els populars catalans a la reunió prèvia a la compareixença.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Catalunya és prioritària per al partit, tal com ja es va demostrar en la campanya de les eleccions del 28-N", ha afirmat Mato, que també ha considerat que els comicis del 22-M també serviran al PP com a "combustible" de cara a les eleccions espanyoles del 2012, tenint en compte que les municipals i autonòmiques del maig són les darreres cites a les urnes abans de les estatals.

La presència de la direcció del PP seguirà demà amb la visita de Mariano Rajoy, que recorrerà Castelldefels, l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona. Una mostra més, segons Mato i Sánchez-Camacho, de la implicació de la cúpula popular als comicis municipals de Catalunya.

stats