Política 11/07/2017

El PP percep "una rebel·lió de la societat catalana" que posarà punt final al Procés

Segons Alejandro Fernández, "la llista de persones contràries al referèndum il·legal s'està fent interminable i ja representa bastant més de la meitat de la societat catalana"

Aleix Moldes
1 min
Alejandro Fernández a la sala de premsa del Parlament

Barcelona"S’està construint una autèntica rebel·lió de la societat catalana contra el referèndum il·legal que ens fa pensar i tenir la profunda convicció que serem els catalans els primers que aconseguirem que s’acabi el Procés". Aquesta és l'opinió que ha expressat el portaveu parlamentari del PP, Alejandro Fernández, aquest dimarts des de la sala de premsa de la cambra catalana. No ha especificat el percentatge de catalans que s'ha sumat a aquesta "rebel·lió", però sí que ha assenyalat que "la llista de persones contràries al referèndum il·legal s'està fent interminable i ja representa bastant més de la meitat de la societat catalana".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quan se li ha preguntat que aprofundís en la majoria de catalans en contra del "referèndum il·legal", Fernández ha citat els articles recents de Jordi Évole, Xavier Sardà i Isabel Coixet, en els quals ells mateixos han mostrat els seus dubtes pel que fa a l'1-O. També ha parlat de Societat Civil Catalana, d'una plataforma de juristes contra el referèndum i del manifest que un centenar de personalitats catalanes van signar recentment en la mateixa línia. "Tots són titllats de botiflers", ha lamentat el portaveu popular.

"L'independentisme somia aconseguir una resposta exclusivament del govern d'Espanya perquè somia en un conflicte entre Catalunya i Espanya", ha apuntat. La situació, però, es resoldrà segons Fernández per l'oposició dels catalans a l'1-O, malgrat que no ha explicat com pensa ell que els ciutadans posaran fi al Procés.

stats