POLÍTICA
Política 14/08/2013

El PP fa rectificar el líder de Nuevas Generaciones a Sant Cugat

Ignacio Fuentes ha hagut de publicar una rectificació al seu Twitter en què reivindica ara que el PP "creu en el pluralisme" polític

Ara / Acn
1 min

BarcelonaDe la defensa de la il·legalització dels partits independentistes a la reivindicació del pluralisme polític i democràtic en menys de 24 hores. El PP a Catalunya ha amonestat i ha fet rectificar el president de Nuevas Generaciones a Sant Cugat del Vallès, Ignacio Fuentes Albesa, que ahir va advocar per respondre a la Diada de l'Onze de Setembre amb una "modificació de la llei de partits" per prohibir tota formació política que "atempti contra la unitat d'Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fuentes Albesa ha reivindicat aquest dimecres al matí també des del seu Twitter que el PP "creu en el pluralisme polític i en la diversitat d'idees dins el marc democràtic i sempre amb respecte".

Una equivocació

Fonts populars consultades per l'ACN han atribuït el que consideren una equivocació a la joventut de Fuentes i han explicat que ja ha parlat amb el president de Noves Generacions del PP a Catalunya, i entén que s'ha equivocat.

stats