FINANCES DE LA GENERALITAT
Política 20/12/2011

El PP respon al 'no' de CiU a Rajoy advertint que pot rebutjar els pressupostos

El portaveu dels populars al Parlament avisa que negociarà els comptes amb el Govern sempre que es compleixin els compromisos que van facilitar la seva abstenció als pressupostos del 2011

Oriol March
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La reacció del PP català al "no" de CiU a la investidura de Mariano Rajoy no s'ha fet esperar. El portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, ha lamentat aquest dimarts el vot contrari de CiU a la investidura perquè considera que els nacionalistes "han votat contra els interessos de Catalunya". Millo ha recordat a l'executiu català que no té majoria parlamentària i ha obert la porta a una esmena a la totalitat dels pressupostos que ha presentat aquest dimarts el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat això, Millo ha assegurat que el seu partit separarà política catalana i espanyola i que, per tant, seguirà fent la mateixa oposició "exigent" però col·laborativa amb l'executiu català. Ha avisat que els populars tenen intenció de negociar amb l'executiu sempre que es compleixin els compromisos adquirits que van donar lloc a la seva abstenció als comptes per al 2011. L'increment de taxes proposat pel govern dificulta, d'entrada, la concurrència del PP als comptes del 2012.

stats