Política 12/08/2015

El PP basc diu que Fernández Díaz ha d'aclarir els detalls de la reunió amb Rato

"Esperem que en la compareixença de Fernández Díaz es donin les explicacions oportunes per clarificar el tema", ha dit Laura Garrido, portaveu dels populars bascos

Efe
1 min
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz / EFE

VitòriaLa portaveu del PP basc, Laura Garrido, ha considerat que el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha d'aclarir els "detalls" de la seva reunió amb Rodrigo Rato, imputat en el cas Bankia, ja que aquesta trobada ha generat "confusió" i "preocupació".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Crec que en la compareixença de divendres el ministre donarà les explicacions que ha de donar i que considero necessàries", ha afirmat la portaveu del PP basc. Garrido ha admès que aquesta trobada ha generat "confusió" i "preocupació" i que per això és "adequat" que es donin aquestes explicacions per aclarir tots els detalls de la reunió. També ha volgut mostrat èmfasi en el fet que hagi estat Fernández Díaz qui ha demanat de fer la compareixença.

La reunió, que ha estat molt criticada per l'oposició, es va produir a petició de Rato i, segons ell, a la trobada es va parlar entre altres coses de la seva situació processal. Tot i així, el ministre de l'Interior ha demanat comparèixer divendres al Congrés per aclarir la trobada amb Rato. Contradit per la versió de l'exvicepresident espanyol, el ministre de l'Interior va aclarir que a la reunió només s'hi van tocar temes personals i que es va deixar de banda tot el que estava relacionat amb la investigació judicial.

stats