POLÍTICA
Política 19/03/2012

El PSC demana als seus càrrecs públics que cedeixin a ONG el sou i les dietes del 29-M

Els socialistes destinaran els diners a organitzacions sense ànim de lucre com a mostra de "respecte i solidaritat" amb la protesta

Efe
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El PSC ha demanat als seus càrrecs públics, tant a nivell local i autonòmic com al Congrés, que renunciïn al sou i les dietes del dia de la vaga general, el 29 de març, i donin aquests diners a organitzacions sense ànim de lucre com a mostra de "respecte i solidaritat" amb la protesta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha anunciat el portaveu del PSC, Jaume Collboni, aquest dilluns en roda de premsa després de reunir-se la direcció del partit, encara que ha subratllat que aquest gest no implica en cap cas que els polítics del PSC s'adhereixin a la vaga. "Nosaltres haurem de fer la nostra feina com cada dia de l'any", ha precisat Collboni.

El portaveu del PSC ha aprofitat la seva compareixença per demanar una vegada més a la junta de portaveus del Parlament, que demà decidirà si retira o no el ple convocat per al dia 29, que s'avingui a ajornar aquesta sessió per "prudència" tenint en compte que coincideix amb la vaga general.

stats