Política 27/06/2011

L'executiva del PSC rebutja ampliar el nombre de delegats del congrés com volen els crítics

La direcció considera impossible augmentar el número d'assistents amb dret a vot però dialogarà amb els primers secretaris territorials per garantir el pluralisme

Pere Martí
1 min

BarcelonaL'executiva del PSC ha rebutjat aquest matí la possibilitat d'ampliar el nombre de delegats del partit amb dret a vot que assisteixin al congrés que es celebrarà a finals d'octubre. Els grups crítics #congrésdesdebaix i +PSC havien demanat una ampliació per garantir el pluralisme del debat intern en un moment crucial per al futur de la formació, desallotjada de totes les institucions de govern importants de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la roda de premsa posterior a l'executiva, Miquel Iceta ha explicat que amb els estatuts a la mà aquesta petició és "impossible", però ha explicat que la comissió organitzadora del Congrés es reunirà amb els primers secretaris territorials per garantir "la màxima transparència i el pluralisme" en l'elecció dels delegats. La direcció del PSC també intentarà per via de "recomanació" que la majoria de delegats no siguin càrrecs electes.

stats