Política 19/07/2012

El PSC rectifica i titlla d'error "inexcusable" haver votat en contra del corredor mediterrani

El coordinador dels diputats socialistes catalans al Congrés, Francesc Vallès, admet que la votació "se'ns ha escapat" perquè "no estàvem al cas"

Pere Martí
1 min
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va valorar la possible candidatura de Ferran Mascarell després de la reunió del secretariat del partit.

BarcelonaEl PSC ha rectificat immediatament la votació que ha fet al Congrés a favor del corredor central i en contra del mediterrani. El coordinador dels diputats socialistes catalans al Congrés, Francesc Vallès, ho ha titllat d'error "inexcusable" i en declaracions a l'ARA ha admès que la votació "se'ns ha escapat" perquè "no estàvem al cas. La moció a favor del corredor central l'havia presentat el diputat de la Chunta Aragonesista, Chesús Yuste, integrat dins el grup d'Izquierda Plural, on també hi ha ICV, que no ha acceptat esmenes. Un cop s'ha adonat de l'error, Vallès ha trucat al primer secretari del PSC, Pere Navarro, per pactar la rectificació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El text aprovat finalment és el que van aprovar per unanimitat les Corts d'Aragó. Vallès s'ha excusat assegurant que faltava el portaveu d'infraestructures i que la votació se'ls ha colat enmig de totes les altres en un dia especialment carregat, però ha anunciat que el PSC farà un comunicat rectificant la votació. El PSC encara té pendent la negociació amb el PSOE de la seva visualització al Congrés. Una altra diputada, Teresa Cunillera, també ha fet un tuit denunciant l'error.

stats